Ok, välkommen in i min gastronomivärld, nice! Vad kan passa bättre på premiärdagen än en enkel spagge & kötte på mitt vis. Vem tycker inte om den rätten? Det finns ju egentligen hur många olika sätt som helst man kan göra köttfärssås på & det gäller ju även för Italienarna.
Mina ingredienser ikväll var iaf; fläskfärs, vitlök, eko tomatkross, färska cocktailtomater, currypulver, chilisås(heinz), tomatpuré, rötjut, vispgrädde, cremé fraiche & salt & peppar såklart...tillbehör, parmesan, grönsallad & tomatsallad. Bon apetit!
Är inte riktigt säker på vad det blir imorgon men förmodligen ugnstekt falu med extra mycket ost som serveras med knudamos...men vi får se vad dagsformen bjuder på...
Här följer lite blandade bilder på mat & annat som hänt den närmsta månaden i mitt liv.
Hjärtat i huset!

En kallis sitter aldrig fel!

Förra lördagens middag
Ögongodis, detta foto har inget med den senaste månaden att göra. Bilden är tagen i Napa Valley när jag & mamman till mina två töser var på världens bästa road trip längs USA:s västkust. Vi gjorde bland annat en fantastisk vin & matresa genom hela Napa Valley, tur att alkohollagarna inte existerar där ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar